dinsdag, januari 01, 2013

Back in the Air

Na vijf jaar bloggen voelde het lekker om er eens even mee te stoppen. De zoveelste Heineken Regatta,  de eeuwige zeilvakanties, alweer een weekje Mallorca, de kunstbeurzen waar we zelden iets kopen, het  elk jaar weer scherper gestelde Damloop record en de nieuwe vondsten van Johannes van Dam, het werd steeds lastiger er wat leuks over te melden.
Maar we missen het bloggen ook. Onze vakantiefoto's kijken we nooit meer in als ze in een mapje op de harde schijf weggestopt zijn en Lillian mist 2012 in het PS van de Week archief. 
We hebben overwogen het blog te richten op een onderwerp, op kunst of Amsterdam of zo, of om er een fotoblog van te maken. Dat gaat het ook niet worden, dus blazen we nu gewoon het oude blog nieuw leven in. Een prive blog, alleen leuk voor mensen die ons kennen en voor onszelf. 

Er is veel gebeurd in 2012. Van het herseninfarct van Cor tot de aankoop van een nieuw huisje in Port Soller, van Lillian's ziekenhuis onderzoek (goed afgelopen) tot de mooie schoolresultaten van Max, van  een uit de hand lopende verbouwing op Mallorca tot het 5 jarig jubileum van Zilt Magazine. 
Om voor onszelf het blog archief completer te hebben werken we met terugwerkende kracht wat dingen over 2012 bij. Zet je verder maar weer schrap voor de wekelijkse portie film- en restaurantbezoeken, zeilfoto's, kunst-tips en verder een heleboel onbelangrijks over het leven van een Amsterdams gezinnetje dat rondhangt bij de Magere Brug.
Voor alle blogvolgers een heel mooi 2013 gewenst van Lillian, Sjors en Max.