maandag, augustus 23, 2010

Blogger in wording

Max blijkt een Word App op zijn iPod te hebben. Bij thuiskomst vinden we twee van zijn schrijfsels in onze mailbox. Verstuurd vanaf zijn nieuwe speeltje. Volgend jaar laten we hem wel bloggen, dat levert meer op dan wat standaard vakantiekiekjes:

13-8
Lillian Max en Sjors zijn op 13aug aangekomen in norderny. Vandaag blijven ze in Norderny. Sjors zegt dat het heel slegt weer wort maar hij kijkt alleen maar naar de wind. Maar Lillian en Max luisteren naar Sjors. We kunnen als nog gaan. Want het is maar 20 mijl dus daar doe je ongeveer 3 uur en een half uur over. We zien morgen wel weer verder. Groetjes Max 
14-8
Zoals gewoonlijk gaan we gewoon. 
Maar 14 aug was geen makkelijke dag. We dachte dat we naar Borkum zoude gaan maar wij zijden tegen elkaar we gaan maar naar Lauersoog. Dus wij helemaal naar Lauersoog varen. Maar we waren pas om 1 uur weg gegaan dus wij dachte ooo wij komen om 7 uur aan. Maar op de helft ging het mis. We hadde een splitsing ton niet Gé zien. Maar daarna kwam nog een gul. Die zage wij wel maar wij dagte dat een rode boei van die gul die splitsing ton was. Dus wij helemaal vekeert gevaren. We moeste in die gul blijven. Maar wij dagte dat het in die gul heel ondiep was. Maar wij zaten dus helemaal verkeert. Wij steken ongeveer  2 meter en het was 1,8 dus wij liepen vast. Maar daar vlak voor zij Sjors dat het zeil naar benede moest. Dus wij helemaal in de stres.