maandag, januari 11, 2010

Just Married

Geen witte jurk, geen ringen, geen trouwzaal vol vrienden en familie, geen sloepentocht en geen tranen. Zo willen we het graag. Fiscaliseren van je relatie, zo noemde onze notaris het, gewoon om dingen goed geregeld te hebben.
Nooit dreigde onze wens doorkruist te worden door goedwillende interventies van de lieve mensen om ons heen, en daar zijn we helemaal blij mee.
Vier getuigen, Jan Willem, Ainsley, Cor en Luc, plus Max als extra getuige, zijn niet eens voldoende om de eerste rij van ons zaaltje in de Stopera vol te krijgen. Binnen tien minuten staan we buiten. Getrouwd en wel.
Het gaat zelfs zo snel dat Ainsley zijn zakje rijst nog niet open heeft als we al naar buiten lopen. Terug dus, en onder die rijst door!
Na champagne-toast onder de besneeuwde kerstboom voor de Stopera willen we gaan ontbijten in de Staalstraat. Maar met zachte hand worden we terug naar huis geleid waar Wim in onze afwezigheid heeft ingebroken. Nummer 77 is versierd en niemand kan het meer ontgaan dat wij 'just married' zijn. Een super leuke verrassing. En boven staat een taart, nog meer champagne en een mega bos bloemen van de amigos para siempre.
Geen gedoe, wel echte liefde.